Scroll Top

Cine suntem

Pepinierele Payre, profesioniști
în serviciul producătorilor de nuci- fructe și nuci-arbori

Pepinierele Payre sunt situate în zona délimitât de orașele Lyon, Valence și Grenoble, mai precis în localitatea L’Albenc din departamentul Isère, ocupând chiar centrul teritoriului de excepție ce poartă denumirea de origine Noix de Grenoble, cunoscută pe plan mondial.

Cu o tradiție care durează din 1977,pepinierele Payre sunt lideri europeni în producția de nuci fructiferi altoiți. Pepiniera își diversifică producția oferind și nuci forestieri comuni și hibrizi, precum și foioase forestiere.

Pepinierele noastre sunt certificate INRA, CTIFL, UE+ INFEL, garantându-vă un material de plantat de calitate excepţională şi oferindu-vă totodată servicii de monitorizare și trasabilitate optime.

0
ÎNCEPUTUL ACTIVITĂȚII
0
PUIEȚI DE NUC ALTOIȚI PE AN
0
ha
DE PEPINERE DE NUCI
SPECIALIȘTI ÎN ALTOIRE A NUCILOR ȘI A ARBORILOR FORESTIERI

Pepinierele Payre vă pun la dispoziție material de plantat de exceptie, certificat INRA, produs cu experiența, exigenţa şi expertiza dobândite de-a lungul a patru generaţii.

ASistență și consilierea oferite de profesioniști în cultura nucului

Echipele din cadrul pepinierelor noastre vă oferă consiliere și asistență tehnica de specialitate ȋn alegerea varietăților de nuc la infiintarea livezilor în funcție de conditiile de relief și vecinătăți/clima/sol/apa. Veti alege ȋndrumați de noi densitatea de plantare, taierile de formare, mecanizarea operatiilor diverse. Veti alege scheme de tratament fito-sanitar si plan de fertilizare in functie de factorii de influență.

LIVRAREA PUIEȚILOR DE NUCI PE PLAN INTERNAȚIONAL

Beneficiind de o echipă de profesioniști și de suprafață considerabilă alocată pepinierei de puieți de nuci altoiți, pepinierele Payre pot răspunde la orice solicitări și pot onora comenzi de până la 50 000 de puieți de nuci, garantând o reactivitate maximă în Franța și pe plan internațional. În afara teritoriului Franței, pepiniera propune puieții produși (nuci și arbori forestieri) la export (întreaga Europă, bazinul mediteranean, Rusia, Orientul Mijlociu…).

Fabricat ȋn Isère / France

Trasabilitatea, și calitatea
materialului săditor

Certificări, INRA,
CTIFL, UE+ INFEL

Livrări
internaționale